Agricola: All Creatures Big and Small Big Box

Disponibil la comanda

164 RON
Momentan nu este in stoc

  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Mayfair Games
  • Pret final(excluzand transportul)

With this "Big Box" edition including the base game, the two expansions (More Buildings Big and Small and Even More Buildings Big and Small), and shaped wooden components for the workers and resource tokens

Agricola: All Creatures Big and Small reprezintă o nouă perspectivă a jocului Agricola făcut pentru a fi jucat în 2 persoane şi concentrat numai pe creşterea animalelor. Adio câmpuri şi vegetale!
În acest joc, devii un crescător de cai, vaci, oi şi porci şi încerci să foloseşti cât mai bine parcelele pe care le ai. Jucătorii încep cu o tablă de 3X2 ce poate fi mărită pe parcursul jocului pentru a face mai mult spaţiu pentru animale. 16 acţiuni sunt disponibile pentru jucători, fiecare jucător alegând câte 3 acţiuni în fiecare rundă din cele 8.
Jucătorul care strânge cele mai multe puncte de victorie prin închiderea spaţiilor cu garduri şi având cel mai mare număr sau varietate de animale şi prin clădirile generatoare de puncte va fi câştigător.
4 clădiri standard şi 4 clădiri speciale sunt disponibile în jocul de bază. Aceste clădiri au abilităţi speciale pe parcursul jocului sau/şi la sfârşit. Cheia succesului este un echilibru între construcţia de infrastructură(loturi cu garduri sau clădiri) şi achiziţia de animale(cea mai mare sursă de punctaj la final).


Premii si Nominalizări:
2012 Golden Geek Best 2-Player Board Game Nominee
2012 International Gamers Award - General Strategy: Two-players Nominee
2012 International Gamers Award - General Strategy: Two-players Winner
2012 Meeples' Choice Nominee


Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat si...