Invaders

Numar produse:

139 RON
In stoc

ComplexitateMedie
LimbaFranceza
Germana
Olandeza
Engleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori2
Durata (minute)45
Dependent lingvisticMajor
TematicaHorror
Joc de carti
Lupta
S.F.
MecaniciManagement de carti de joc
Puteri diferite ale jucatorilor
Anul Publicarii2013
Varsta minima recomandata12+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: White Goblin Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Pământul este într-un pericol mortal!
Invaders este un boardgame de război și horror axat pe cărți, având un joc asimetric pentru 2 jucători. În joc, jucătorii preiau roluri de conducere a forțelor din taberele implicate în conflict.

Un jucător conduce cuceritorii extratereștri al căror scop este de a transforma Pământul și a subjuga populația. Invadatorii posedă arme de negândit și tehnologii neștiute. Mai mult, în armada lor galactică ei dețin o serie terifiantă de creaturi stranii proiectate special pentru a semăna haos și distrugere care prevestesc sosirea stăpânilor lor.

Celălat jucător comandă forțele de neclintit ale unui Pământ unit. În umbra unei calamități la nivel global, națiunile Pământului și-au unit puterile pentru a confrunta sosirea pericolului născut în cealaltă parte a galaxiei. Alianța terrană este un bastion forjat de deznădejde asupra căruia forțele invadatoare se prăbușesc și sunt respinse încă o dată. Depășite ca putere de foc, cu tehnologie salvată și netestată și un picior în mormânt, rețeaua determinată de mașinărie militară, echipe de asalt de elită, oameni de știintă militari și miliții de cartier sunt în mod surprinzător capabile de a însângera nasurile Invadatorilor de fiecare dată când cele două forțe se întâlnesc.

Invadatorii eponimi caută să distrugă forțele de apărare ale Pământului și să le epuizeze resursele. Fac asta înfrângând trupele din locații-cheie în timp ce cauzează jucătorului terestru să disloce cărți din mână și să la arunce în pachetul de decartare. Invadatorul trebuie să fie șiret când își plasează creaturile și mașinăriile de război sau când își pune în aplicație planurile, deoarece costurile de a aduce capital în război implică de cele mai multe ori decartarea altor bunuri.

Omenirea trebuie să lucreze asiduu pentru a apăra de corupție resursele și locațiile. Ei fac asta construind apărări formidabile și mortale, prezicând unde va lovi jucătorul extraterestru și amplasând capcane proiectate pentru a depriva Invadatorii de unități-cheie și a le slăbi opțiunile. Precum Invadatorul, oamenii trebuie să fie inteligenți în ce și cum să dispună pentru că eroii lor pot fi curajoși, însă sunt puțini la număr iar Invadatorii inexorabili.

Invaders este un joc science-fiction îmbogățit mult cu capcanele războiului și terorii. Este plin cu decizii dificile, dar construit pe un set elegant și simplu de reguli, iar datorită acestui aspect, vei observa că fiecare partidă de joc spune o poveste puțin diferită de fiecare dată când joci. Ambele tabere folosesc cărți care să le reprezinte unitățile, planurile, resursele și evenimentele, dar, ca în orice joc de luptă asimetric, felul în care sunt jucate acele cărți și cum ajută țelurile proprietarului sunt foarte diferite. Indiferent de asta, a ști când să renunți la un bun în favoarea unuia mai bun, cum să exploatezi slăbiciunile din rândurile dușmanului și unde să forțezi un avantaj sau să simulezi o capcană vor fi puncte-cheie în a-ți vedea tabăra ieșind victorioasă din ananghia războiului galactic.

Rămâne o întrebare: TU de partea cui te afli?