Lord of the Rings: The Confrontation (2013 Second Edition)

Disponibil la comanda

139 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMedie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori2
Durata (minute)30
Dependent lingvisticModerat
TematicaAventura
Bazat pe o carte
Bazat pe un Film/Desen animat/Emisiune TV
Cacealma
Deductie
Fantasy
MecaniciActiuni simultane
Introducerea de unitati in secret
Management de carti de joc
Miscare pe tabla
Puteri diferite ale jucatorilor
Anul Publicarii2005
Varsta minima recomandata12+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Fantasy Flight Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Această ediție deluxe a jocului Lord of the Rings: The Confrontation a lui Reiner Knizia combină o realizare artistică de excepție cu o extensie interesantă pentru acest joc premiat.

The Confrontation este un boardgame pentru 2 jucători în care ei preiau rolul forțelor lui Sauron care încearcă să găsească inelul Maestrului lor sau rolul forțelor oamenilor liberi ai Pământului de Mijloc ce vor să distrugă inelul lui Sauron în focurile Muntelui Doom. Unul dintre cele mai aclamate jocuri a anilor recenți, The Confrontation permite jucătorilor să controleze multe personaje faimoase din faimoasa trilogie a lui Tolkien în timpul jocului intens de 30 de minute care este o combinație minunată între bluff și strategie. The Confrontation este conceput de renumitul designer de jocuri Reiner Knizia și este considerat printre cele mai bune jocuri ale sale.

CE ESTE NOU:
Confrontation Deluxe oferă jocului o tablă nouă și mai mare de joc, standuri de plastic mai mari și o grafică cu totul nouă. Jocul include 18 personaje total noi în plus față de cele clasice întâlnite în jocul original. Noile personaje permit jucătorilor să joace un joc cu totul nou sau să amestece personajele vechi cu cele noi pentru o cu totul altă experiență de joc. Sunt incluse de asemenea și 4 noi Cărți Speciale pentru acțiuni speciale în plus.
De pe cutie: A venit timpul pentru confruntarea finală dintre Bine și Rău în Pământul de Mijloc. Vor reuși Frodo și prietenii săi să ducă Inelul pe Muntele Doom în Mordor? Sau vor fi învinși de forțele Lordului Sauron și vor pierde Pământul de Mijloc în fața întunericului etern? Doar o tabără poate câștiga!

The Confrontation este un joc pentru 2 jucători de sine-stătător de strategie, bluff și aventură.

Confrontation Deluxe oferă jocului o grafică nouă incredibilă, o tablă de joc mai mare, 4 cărți speciale noi și 18 standuri de personaje sculptate frumos. În această ediție nu doar că vei putea să joci jocul clasic, dar de asemenea și o variantă cu totul nouă cu 18 personaje Lord of the Rings noi. În plus, jucătorii se pot bucura de o variantă de joc de recrutare în care pot alege unul dintre cele 36 de personaje disponibile.

Premii și nominalizări:
2003 International Gamers Award Best 2-player Game Winner;
2002 Meeples Choice Award;
2006 Golden Geek Best 2-Player Board Game Nominee;
2007 Golden Geek Best 2-Player Board Game Nominee.


Din Aceeasi Familie