Alien Uprising + 2 Expansions: Rex Nova, X-14

Disponibil la comanda

299 RON
Momentan nu este in stoc

  • Model: Jocul de baza + Extensie
  • Produs de: Mr. B Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Tensiunea printre rasele de „insecte” extratereste a fost întotdeauna mare, iar nava ta a aterizat forțat pe planeta Hive IV, una dintre planetele renegate insectoide. Îți trasezi rapid câmpuri de forță de-a lungul taberei și începi să sondezi terenul din apropiere pentru părți din nava ta, doar pentru a o găsi împrăștiată peste tot. Apoi îi vezi – la început doar câțiva cercetași-insecte, dar apoi numărul lor începe să crească în jurul tău: arcași, spadasini și chiar și brute monstruoase. E mai mult decât un grup de cercetași; e un grup de război! Încep să atace scuturile de cum echipajul începe să aducă rămășițele. Semnalul SOS a fost trimis și o navă din sector a răspuns, dar poate ajunge la tine înainte ca acei „gândaci” să năvălească cu totul asupra echipajului tău? Poți repara părți ale navei tale și le poți folosi ca apărare? Poți repara cabina și încălzi motoarele pentru a decola? Totul este în mâinile echipajului tău – mâinile tale.

În Alien Uprising, echipajul jucătorilor trebuie ori să țină departe atacurile Zothren până ce nava de salvare ajunge, ori să repare nava și să decoleze de pe planeta hostilă înainte de a fi distrusă. Pentru a atinge oricare din aceste țeluri, echipajul trebuie să muncească împreună, folosindu-și talentele unice și acțiunile alese pentru a face un număr de sarcini, pentru a se apăra, aduce și repare echipamentul și nava.

Pentru a stabili acțiunile valabile în fiecare tur, primul jucător dă cu zarul special, apoi fiecare jucător alege o acțiune pe tur, începând cu primul jucător. Acțiunile disponibile includ lupta, ingineria, reâncărcarea prmului-ajutor, cercetarea și wild; zarurile au de asemenea și o iconiță extraterestră ce arată viteza inamicului în timp ce limitează acțiunile pe care le au disponibile jucătorii. Ei mai au și abilități unice, iar jocul poate fi setat la nivele mai mare de dificultate pentru jucătorii mai avansați.

Extensia Alien Uprising: Rex Nova adaugă jocului un nou membru – un navigator. Mai detaliat, extensia conține o miniatură unică Rex Nova, o tablă de jucător și cărți de echipaj Rex Nova.

Extensia Alien Uprising: X-14 adaugă jocului un nou membru – un robot. Mai detaliat, extensia conține o miniatură unică X-14, o tablă de jucător și cărți de echipaj X-14.