Defenders of the Realm

Numar produse:

329 RON
In stoc

ComplexitateMedie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori1
Numar maxim de jucatori4
Durata (minute)90
Dependent lingvisticModerat
MecaniciCooperativ
Management de carti de joc
Sistem bazat pe puncte de actiuni
Zaruri
TematicaAventura
Fantasy
Lupta
Anul Publicarii2010
Varsta minima recomandata13+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Eagle Games
  • Pret final(excluzand transportul)

"Regele se află într-o perioadă disperată! Din ce văgăuni uitate s-au ridicat aceste rase blestemate? Orci, Dragoni, Demoni și Morți se îndreaptă în viteză spre reședința regatului. Regele și ținuturile înconjurătoare au nevoie de eroi curajoși!”

Vei răspunde chemării Regelui?

În vechea citadelă, Regele cheamă la arme cei mai buni eroi pentru a-l apăra de Întunericul ce înghite ținutul. Tu și aliații tăi veți porni într-o călătorie pentru a apăra regatul, pentru a reface ținuturi afectate și a zdrobi cele 4 rase înainte ca ele să pătrundă în castel. Și ei se vor apropia din toate direcțiile! Orci ce se înmulțesc rapid! Dragoni înspăimântători! Morții care seamănă frică! Și Demonii! Toți otrăvesc ținutul. Sunt mai multe căi de a-i înfrânge, dar o singură cale de victorie și numai cel mai curajos erou va fi numit Campionul Regelui.

Defenders of the Realm este un joc cooperativ în care 1-4 jucători iau rolurile Campionilor Regelui (alege între Cleric, Dwarf, Eagle Rider, Paladin, Ranger, Rogue, Sorcerer și Wizard). Tu, ca erou al regelui folosești strategia, abilitățile speciale, cooperarea, jucarea cărților și un pic de noroc în acest joc pentru a avea parte de o experiență unică cu fiecare aventură. Dar te previn! NU există timp de odihnă. Cu fiecare General dușman căzut în luptă, forțele întunericului rămase vor deveni mai dificile de înfrânt iar marșul lor spre castel se va accelera cu fiecare victorie a eroilor!

Premii şi Nominalizări:
2010 Golden Geek Best Thematic Board Game Nominee
2010 Origins Awards Best Board Game Nominee


Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat si...