Sentinels of the Multiverse Enhanced Edition

Numar produse:

169 RON
In stoc

ComplexitateMedie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori5
Durata (minute)60
Dependent lingvisticMajor
MecaniciCooperativ
Management de carti de joc
Puteri diferite ale jucatorilor
TematicaComic
Joc de carti
Lupta
Anul Publicarii2011
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Greater Than Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Un cercetător nebun ține lumea ostatică cu invențile sale înfricoșătoare. Un războinic extraterestru dintr-o galaxie îndepărtată își aduce armatele nesfârșite de supuși pentru a cuceri planeta. Un robot gigantic lasă o dâră de distrugere de-a lungul coastei, distrugând centrele majore de populație. Cine va sta în calea lor? O echipă de eroi, toți cu puteri și abilități impresionante, stau între lume și forțele răului. Îi vei ajuta? Răspunde chemării de a proteja multiversul!

Sentinels of the Multiverse este un joc cooperativ de cărți cu o tentă de benzi desenate. Fiecare jucător este unul dintre cei 10 eroi împotriva unuia dintre cei 4 răufăcători, iar lupta se dă într-unul din cele 4 medii dinamice diferite.

Fiecare jucător, după ce și-a selectat eroul, joacă un pachet de 40 de cărți împotriva răufăcătorului care se „joacă singur”, jucătorii fiind nevoiți să pună prima carte din pachetul corespunzător pe răufăcător. Pe fiecare tur al său, se pot juca cărți din mâna fiecăruia, se poate folosi o putere scrisă pe una din cărțile din joc și se poate trage o carte din pachetul lor. Runda începe cu turul răufăcătorului, continuă în sensul acelor de ceasornic în jurul mesei, apoi se termină cu turul mediului. Fiecare răufăcător are diferite avantaje, cum ar fi începerea cu anumite cărți în joc, cum e specificat pe cartea lor. Jocul continuă până când eroii reduc viața răufăcătorului la 0 sau mai puțin, sau până când acesta învinge eroii, fie printr-o condiție de joc, fie prin reducerea vieții fiecăruia la 0 sau mai puțin.

Premii și nominalizări:
2012 Golden Geek Best Card Game Nominee