12 Days (2015 English Second Edition)

Disponibil la comanda

64 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMica
Medie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori3
Numar maxim de jucatori3
Durata (minute)15
Dependent lingvisticIndependent
MecaniciCastigarea de maini de carti
TematicaJoc de carti
Anul Publicarii2011
Varsta minima recomandata8+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Gamesmith
  • Pret final(excluzand transportul)

Jocul 12 Days, foloseşte tematica de sărbătoare reprezentată de cântecul cunoscut ca ”12 Zile de Crăciun” pentru a o transforma într-un joc rapid de cărți. Pe durata a 12 runde, jucătorii încearcă să reîmpacheteze cărți nepopulare în timp ce păstrează cărțile care sunt destul de puternice pentru a câștiga ziua, fiind totodată cu ochii în patru după bonusurile de la sfîrșitul jocului.

Pachetul de cadouri constă în 80 de cărți: o potârniche într-un păr, 2 turturele și așa mai departe până la 12 toboșari, precum și o carte de fiecare pentru Moș Crăciun și Crăciuniță. Amestecă acest pachet și împarte fiecărui jucător 12 cărți. În fiecare rundă există o nouă carte de sărbătoare pentru a fi luată, cu cărțile de la 1 la 12 valorând 1-12 punte. Între-o rundă, un jucător:
• Îi dă un cadou jucătorului din stânga;
• Deschide cadouri și încearcă să câștige ziua cu cel mai bun cadou;
• Cumpără un nou cadou pentru a-și reumple mâna.

Mai concret, toți jucătorii dau o carte celui din stânga lor simultan. Apoi fiecare alege o carte de cadouri în mână și le arată simultan. Oricine joacă cartea cea mai mică câștigă cartea acelei runde; în cazul unei egalități, cu Moșul și Crăciunița fiind 0, următoare cea mai mică carte câștigă. Fiecare jucător trage apoi o carte pentru a reface mâna de 12 cărți.

După 12 runde, jucătorii strâng puncte pentru fiecare carte de sărbătoare colecționată. În plus, cine deține cele mai multe cărți de sărbătoare pentru fiecare set câștigă la fel de multe puncte cât numărul setului, cu toți jucătorii care au un număr egal primind amândoi punctele. Cine are cele mai multe puncte câștigă 12 Days.
Sărbători Fericite!