Alchemist Academy

Numar produse:

114 RON
In stoc

ComplexitateMedie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori6
Durata (minute)30
Dependent lingvisticMajor
TematicaJoc de carti
Lupta
MecaniciManagement de carti de joc
Anul Publicarii2013
Varsta minima recomandata10+
  • Model: Joc de baza
  • Pret final(excluzand transportul)

În Alchemist Academy ești un tânăr student înzestrat la Eggelstein Hall, cunoscută mai bine studenților drept Alchemist Academy, o școală pentru cei cu talent magic. Notele tale au scăzut. Cu doar câteva săptămâni de școală, trebuie să îți mărești notele, și asta rapid! Există o singură soluție... dacă nu poți trece... vrăjește!

Alchemist Academy este un joc simplu și rapid pentru 2 - 6 jucători și este jucat în 30-60 minute. Este un joc de gestiune a cărților de joc din m]na proprie bazat pe 2 pachete de cărți, un Pachet cu Vrăji și un Pachet de Magazin.

Jocul include 23 de vrăji diferite în pachetul de vrăji, ce constă din 64 de cărți în total. Împreună cu 6 cărți de componente diferite care sunt folosite în diferite variante când se face o vrajă, acest pachet constă în total din 120 de cărți.

Câteva vrăji sunt rapid și ușor de făcut, fiind necesare doar 1 sau 2 componente, însă acestea îi dau celui care o face un bonus mic. Alte vrăji necesită componente rare sau unice pentru a fi făcute, și, deși asta va lua mai mult timp pentru a obține componentele, vraja rezultată este cu mult mai puternică.

Dacă vraja este făcută cu succes, va avea efect, iar jucătorul care a făcut vraja primește puncte.


Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat si...