Hollywood

Numar produse:

159 RON  129 RON
Economisesti: 30 RON 

In stoc

  • Model: Joc de baza
  • Produs de: Hobby World
  • Pret final(excluzand transportul)

În jocul de regizat filme Hollywood, fiecare jucător este șeful unui studio care încearcă să producă cel mai de succes film. Jucătorii construiesc filme din cărți de joc pe care le trag sau le cumpără. Jucătorii se întrec pentru a angaja cele mai populare staruri pentru a juca în filmele lor, pentru că asta le aduce și mai mulți bani și mai multe premii Hollywood (prezentate pe unele cărți).

În primul pas jucătorii aleg fiecare în ordinea de joc cărți cu ajutorul mecanicii trasului de cărți. Apoi ei cumpără în plus cărți de staruri (cele mai puternice cărți din joc) la licitație. În al treilea pas, fiecare jucător își folosește cele 9 cărți din mână pentru a face unul sau mai multe filme. Un film trebuie să aibă minim 3 cărți: un Scenariu, un Regizor și un Actor (sau o Actriță). Alți membri ai echipei sunt opționali, dar cresc box office-ul total al filmului. Calitatea filmelor aduce o mare parte a profitului jucătorilor.

Jucătorii trec prin 3 ani de producție, după care Premiile Hollywood le aduc extra bani, cel mai bogat jucător la final fiind căștigătorul jocului.