Arkham Horror: The Lurker at the Threshold Expansion

Disponibil la comanda

99 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMedie
Mare
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori1
Numar maxim de jucatori8
Durata (minute)240
Dependent lingvisticMajor
TematicaAventura
Bazat pe o carte
Horror
Lupta
S.F.
MecaniciCooperativ
Management de carti de joc
Miscare pe tabla
Puteri diferite ale jucatorilor
Zaruri
Anul Publicarii2010
Varsta minima recomandata12+
  • Model: Extensie
  • Produs de: Fantasy Flight Games
  • Pret final(excluzand transportul)

The Lurker at the Threshold este o extensie la cutie pentru Arkham Horror, jocul clasic de cooperare pentru 1-8 jucători, plasat în lumea horror creată de autorul H.P. Lovecraft. Această extensie va aduce nivele noi de groază la masa ta cu suplimentul nou-nouț Herald Shet pentru ”The Lurker at the Threshold” – o creatură puternică și malefică care a apărut pentru a pregăti calea pentru Cel Antic, plus mai mult de 200 de componente și căteva mecanici de joc extraordinare.

Una dintre componentele specifice sunt întregul set de 18 marcaje ale Porții care au fost proiectate pentru a le înlocui pe cele din jocul de bază Arkham Horror, precum și cele din The Dunwich Horror și The Kingsport Horror. Ele se comportă exact ca fostele marcaje, cu excepția faptului că fiecare Poartă are o caracteristică adițională. De exemplu, ”Gate of Madness” va face investigatorul să piardă 1 Sanity dacă nu reușește să închidă o Poartă, iar ”Moving Gate” se mută cu monștrii din faza Mythos.

Cărțile noi de Relații din The Lurker at the Threshold sunt pentru jocurile cu 2 sau mai mulți jucători. Fiecare jucător trage o Carte de Relații la începutul jocului care descrie un avantaj câștigat datorită modului în care investigatorul din stânga ta se comportă față de tine. Poate sunteți asociați la o firmă și câștigați veniturile împreună sau amândoi sunteți Studenți ai Ocultului și aveți acces mai frecvent la pachetul de Vrăji. Indiferent de relația dintre voi, acestea vor aduce o poveste mai interesantă jocului, implicând personajele în mul mai multe feluri decât până acum.

În cele din urmă, The Lurker at the Threshold introduce un pachet de Pact Întunecat care va încerca să păcălească investigatorii de la a intra într-o înțelegere teribilă cu însuși Lurker-ul. Cu toate că aceste Pacturi pot să ofere investigatorului abilități puternice, ele vin cu un preț. Ce se întâmplă dacă el e prea mare?

Desigur, cu peste 100 de cărți de Locații, cărți Mythos, cărți de Porți și Vrăji, plus obiectele Obișnuite și cele Unice, The Lurker at the Threshold va îmbunătăți și extinde distracția Arkham Horor pentru jucătorii de toate nivelele.