Battlestar Galactica: Pegasus Expansion

Out of Print

174 RON

ComplexitateMedie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori3
Numar maxim de jucatori7
Durata (minute)180
Dependent lingvisticMajor
MecaniciAliante
Management de carti de joc
Puteri diferite ale jucatorilor
Role playing
Tragere de carti
Zaruri
TematicaBazat pe un Film/Desen animat/Emisiune TV
Cacealma
Deductie
Explorare
Negociere
Politica
S.F.
Anul Publicarii2009
Varsta minima recomandata14+
  • Model: Extensie
  • Produs de: Fantasy Flight Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Battlestar Galactica: Pegasus, prima extensie a jocului Battlestar Galactica: The Board Game, adaugă 2 table noi de joc suplimentare cu Battlestar Pegasus și o planetă nouă Caprica, 7 personaje noi, 2 Basestar-uri de plastic, precum și cărți noi de Destinație, Crisis, Loyalty, Quorum, Super Crisis și Skill cards.

Tabla nouă Pegasus poate fi folosită individual sau împreună cu tabla New Caprica pentru a crea jocul pe care îl dorești – Pegasus singur pentru forța adițională de foc pe care o oferă sau cu New Caprica pentru a simula revolta pe noua colonie a oamenilor, aducând jocul la un nivel epic.

Noi reguli introduc abilitatea de a juca drept un nou tip de personaje – Cylon Leader, cu noul tip de Skill cards numite Treachery.

Din cutie:
”În numele ofițerilor și echipajul de pe Pegasus, este o plăcere să vă vedem pe toți. Bun venit înapoi în Flota Colonială” – Amiralul Helena Cain
Sosirea Battlestar-ului Pegasus prevestește o nouă eră în viața echipajului de pe Galactica și Guvernului Colonial, aducând forța mult necesară de muncă și forță armată luptei omenirii împotriva Cyloni-lor. Însă sub comanda Amiralului Cain nu există loc de compasiune sau milă. Acum necesitatea brutală și alegerile dificile erodează busola morală a umanității. Si Cylon-ii, la rândul lor, se schimbă. Cu cât sunt mai expuși la oameni, cu atât agendele lor personale încep să le ghideze acțiunile. In această vreme a suspiciunii și nevoii disperate, linia dintre bine și rău devine din ce în ce mai ștearsă.

Extensia Pegasus pentru Battlestar Galactica: The Board Game aduce jucătorii într-un nou capitol al popularului serial SF. Pe lângă Destinații, Crisis, Super Crisis, Loyalty și Skill cards mai multe, extensia introduce tipuri noi de cărți precum Treachery Skill Cards, ce reprezintă metodele viclene de a sabota strădania omenirii. Noile table de joc din această extensie permit personajelor să exploreze atât Pegasus, cât și New Caprica. În cele din urmă, cu cartea de Obiectiv New Caprica și tabla de joc, omenirea va fi subjugată de Cyloni și va trebui să se apere de stăpânii tiranici până când Galactica poate să se întoarcă pentru a încerca o misiune de salvare îndrăzneață.

Premii și nominalizări:
2009 Golden Geek Best Board Game Expansion Nominee