Descent: Journeys in the Dark - Labyrinth of Ruin

Numar produse:

299 RON
In stoc

ComplexitateMedie
Mare
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori2
Durata (minute)60
Dependent lingvisticMinor
TematicaJoc de carti
Lupta
MecaniciConstructia pachetului
Control teritorial
Management de carti de joc
Tragere de carti
Anul Publicarii2013
Varsta minima recomandata14+
  • Model: Extensie
  • Produs de: Fantasy Flight Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Plasat într-o zonă neexplorată anterior din Terinoth, Descent: Journey în the Dark(second edition) – Labyrinth of Ruin duce jucătorii într-o aventură captivantă în rămăşiţele unui oraş demult uitat. Printre multele misiuni din această extensie, eroii vor angaja aliaţi unici în misiunea de a opri overlord-ul malefic.
Campania Labyrinth of Ruin conţine 19 misiuni bogate în naraţiune. Deşi pot fi jucate şi ca o experienţă singulară, aceste aventuri captivante au fost făcute cu scop de campanie ce spun povestea unui enigmatic vrăjitor ce pune la cale să aducă întunericul în lume; ca şi campania de bază « The Shadow Rune« , Labyrinth of Ruin foloseşte un sistem inteligent de intrigi ce reacţionează la succesele sau eşecurile jucătorilor. Cu fiecare misiune terminată cu succes fie jucătorii fie overlord-ul vor creşte în putere…ducând la o bătălie captivantă la final de campanie între cele 2 puteri.
Un nou pachet pentru Overlord aduce o alternativă pentru cărţile din jocul de bază, în timp ce noi monştrii vicleni îşi adaugă puterea forţelor răului. Eroii beneficiază de 4 noi personaje şi 4 clase : Beastmaster, Treasure Hunter, Hexer şi Apothecary. Toate acestea împreună cu noi cărţi de Evenimente de călătorie, cărţi de Condiţie, Cărţi de piaţă şi 2 zaruri de putere - asigura mai multă ajustare şi rejucabilitate.