Gloom: Unhappy Homes Second Edition

Numar produse:

69 RON
In stoc

ComplexitateMica
Medie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori5
Durata (minute)60
Dependent lingvisticMajor
MecaniciManagement de carti de joc
Povestire
TematicaComic
Joc de carti
Anul Publicarii2009
Varsta minima recomandata8+
  • Model: Extensie
  • Produs de: Atlas Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Extensie Gloom: Unhappy Homes adaugă jocului un jucător și 55 de cărți.

În jocul de cărți Gloom, îți faci familia ta excentrică de inadaptați să sufere cele mai mari tragedii posibile înainte de a-i ajuta să treacă în bine-meritatul răgaz al morții. Amestecă cele 55 de cărți transparente incluse în acest set împreună cu cărţile din jocul de bază Gloom pentru a adăuga noi Modificatori morbizi, Evenimente, Morți Premature, și o nouă familie – artiștii Le Canard Noir, a căror eforturi creative se termină întotdeauna în dezastre.

Când arta te dezamăgește, Black Duck (Rața Neagră) este acolo pentru tine. Această cafenea lipsită de culoare este casa a numeroși boemi terminați. Aici, chinuitul pictor Rosseau cumpără de băut modelelor nevrotice și poeților nevoiași, în timp ce o îngrijorată actriță și o curtezană bolnăvicioasă compară notițe de-a lungul drumului.

De asemenea, sunt incluse și 5 Rezidențe cu un fundal albastru-deschis în spatele ilustrației centrale. Acestea sunt fiecare plasate lângă familia înrudită la începutul jocului. Noi cărți numite Mistere care au o dungă albastru-închis dedesubtul lor sunt și ele amestecate în pachet înainte de joc. Un Mister este singura carte care poate fi pusă pe Rezidențe (și doar pe acestea), putând fi jucată pe oricare dintre ele drept oricare dintre cele două mișcări. Ele îi dau jucătorului Rezidenței un efect special și puncte de Patos care se adună la Valoarea Familiei finale. Un Mister rămâne chiar dacă cerințele pentru a le juca dispar. Poți decarta un Mister din mână drept o mișcare gratis.