Gloom: Unwelcome Guests Second Edition

Numar produse:

69 RON
In stoc

ComplexitateMica
Medie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori5
Durata (minute)60
Dependent lingvisticMajor
TematicaComic
Joc de carti
MecaniciManagement de carti de joc
Povestire
Anul Publicarii2009
Varsta minima recomandata8+
  • Model: Extensie
  • Produs de: Atlas Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Extensia Gloom: Unwelcome Guests adaugă jocului un jucător și 55 de cărți.

În jocul de cărți Gloom, îți faci familia ta excentrică de inadaptați să sufere cele mai mari tragendii posibile înainte de a-i ajuta să ajungă la bine-meritata odihnă a morții. Amestecă cele 55 de cărți transparente incluse în acest set împreună cu ediţia jocului de bază Gloom pentru a adăuga noi Modificatori morbizi, Evenimente, Morți Premature, și o nouă familie – urât-mirositoarea gloată Malone – inclusiv The Broken Arms Hotel (Hotelul mâinilor rupte) drept o carte Rezidență pentru a o folosi cu extensia Unhappy Homes (Case nefericite). Când Boils Malone și-a adus familia peste ocean ca să ”scape de căldură”, nu s-a așteptat chiar la atât de multă ploaie!

Adăugând un nivel de strategie în plus, simbolurile noi de efecte persistente pe cărți permit ca efectele lor să continue chiar și când sunt acoperite de o altă carte. Un efect persistent se termină doar când personajul atașat este omorât.

Găseşti înăuntru și 5 cărți Unwelcome Guests (Oaspeți nepoftiți). Împarte una sau mai multe în centrul mesei la începutul jocului. Oaspeții ”urmează” tipurile de cărți notate pe ele; indiferent unde se află, un Oaspete în viață se mută imediat ca să se alăture familiei personajului când dintre cărțile sale ”declanșatoare” este jucată. Toți Modificatorii sunt mutați cu el și e considerat un membru al acelei familii până când se mută din nou. Acest fapt poate amâna sfârșitul jocului, dacă o mișcare finală atrage un Oaspete către familia aparentului câștigător.