Keyflower: The Merchants

Numar produse:

109 RON
In stoc

  • Model: Extensie
  • Produs de: HUCH! & friends
  • Pret final(excluzand transportul)

În Keyflower, fiecare jucător își dezvoltă propriul său sat unic în 4 anotimpuri prin licitarea cu succes pentru plăcuțe de sat ce prezintă clădiri și bărci specializate și prin colectarea de abilități, resurse și muncitori („keyples”).

În Keyflower The Merchants, cea de-a doua extensie pentru Keyflower, jucătorii continuă să își dezvolte orașul prin construcția de extensii și cabane, să se angajeze în contracte productive și să întâlnească noi combinații de obiecte de pe bărcile care sosesc.

În timp ce Keyflower: The Farmers a adăugat „lățime” jocului, Keyflower The Merchants adaugă adâncime. Contractele, de exemplu, oferă mai multe căi pentru a câștiga puncte, dar pot fi de asemenea schimbate pentru obiectul indicat pe ele: muncitori, resurse sau abilități. Extensiile dublează scorurile fixe de pe plăcuțele existente. Cabanele oferă opotunități de a upgrada și consrtui extensiile. Keyflower The Merchants funcționează bine cu 2-6 jucători și îmbunătățește substanțial jocul pentru 2.

Jucătorii pot alege să folosească toate plăcuțele din Keyflower The Merchants, apoi pot să adauge altele în plus din Keyflower pentru a completa cu numărul necesar de plăcuțe (varianta Merchant) sau pot simplu să combine noile plăcuțe cu jocul existent.