King of Tokyo: Power Up (2017 English Second Edition)

Disponibil la comanda

74 RON
Momentan nu este in stoc

  • Model: Extensie
  • Produs de: Iello
  • Pret final(excluzand transportul)

King of Tokyo Power Up este o extensie a jocului King of Tokyo - în aceasta după alegerea monstrului, fiecare jucător primește 8 cărți de Evoluție asociate monstrului, le amestecă și își face un pachet personal. La sfârșitul fiecărei ture, dacă are 3 inimi (vindecări), trage o carte de evoluție, posibil chiar și când e în Tokyo (altfel vindecările sunt inutilizabile acolo) și chiar dacă sunt folosite cu alt scop.

Un jucător poate folosi o carte de evoluție oricând. Unele evoluții sunt temporare, cu un bonus o singură dată, în timp ce altele sunt permanente, cum ar fi "Tail Sweep" al Gigazaurului care îi permite să schimbe un zar în 1 sau 2 la fiecare tură. Fiecare carte de evoluție va arăta dacă un monstru este Mutant, Invadator sau Robot, deși nu e relevant în această extensie, având efect în următoarele extensii.

Regulile pentru această extensie conțin câteva variante diferite: Jucătorii încep cu o carte de evoluție aleasă aleatoriu sau trag 2 cărți și aleg doar una sau trag un anumit număr de cărți înainte să înceapă jocul. Oricum ai juca, scopul jocului e același: câștigă 20 de puncte sau fii ultimul monstru în viață printre ruinele Tokyo-ului.