King of Tokyo: Power Up

Disponibil la comanda

68 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMica
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori7
Durata (minute)30
Dependent lingvisticMinor
TematicaLupta
S.F.
MecaniciZaruri
Anul Publicarii2012
  • Model: Extensie
  • Produs de: Iello
  • Pret final(excluzand transportul)

King of Tokyo Power Up este o extensie a jocului King of Tokyo - în aceasta după alegerea monstrului, fiecare jucător primește 8 cărți de Evoluție asociate monstrului, le amestecă și își face un pachet personal. La sfârșitul fiecărei ture, dacă are 3 inimi (vindecări), trage o carte de evoluție, posibil chiar și când e în Tokyo (altfel vindecările sunt inutilizabile acolo) și chiar dacă sunt folosite cu alt scop.

Un jucător poate folosi o carte de evoluție oricând. Unele evoluții sunt temporare, cu un bonus o singură dată, în timp ce altele sunt permanente, cum ar fi "Tail Sweep" al Gigazaurului care îi permite să schimbe un zar în 1 sau 2 la fiecare tură. Fiecare carte de evoluție va arăta dacă un monstru este Mutant, Invadator sau Robot, deși nu e relevant în această extensie, având efect în următoarele extensii.

Regulile pentru această extensie conțin câteva variante diferite: Jucătorii încep cu o carte de evoluție aleasă aleatoriu sau trag 2 cărți și aleg doar una sau trag un anumit număr de cărți înainte să înceapă jocul. Oricum ai juca, scopul jocului e același: câștigă 20 de puncte sau fii ultimul monstru în viață printre ruinele Tokyo-ului.