Last Will: Getting Sacked

Numar produse:

119 RON
In stoc

ComplexitateMedie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori5
Anul Publicarii2013
  • Model: Extensie
  • Produs de: Czech Board Games
  • Pret final(excluzand transportul)

În Last Will: Getting Sacked, avocații au găsit o clauză ascunsă în testamentul unchiului. Cheltuind banii mai repede decât rudele tale nu este de ajuns. Pentru a moșteni averea unchiului, trebuie de asemenea să renunți la locul de muncă! La urma urmei averea unchiului nu poate ajunge la cineva care este angajat!

Cu această extensie adăugată la Last Will, fiecare jucător începe jocul cu o carte de job care îi asigură un venit regulat în fiecare tur și detaliază un număr de lucruri care trebuie făcute de către un jucător pentru a fi concediat. Spre deosebire de realitate, poate fi dificil de convins angajatorul să îți dea papucii de la locul de muncă. Când lipsești, este dispus să fie caritabil deoarece i-a plăcut de unchiul tău și îi pare rău pentru pierderea ta. Pentru a-l face furios, trebuie să fii surprins ducând o viață plină de petreceri când de fapt ar trebui să muncești. Nu te va da afară pe loc, dar o să se ia cel puțin de salariul tău.

O dată pe rundă, ești capabil să îți reduci venitul completând una dintre lucrurile scrise pe cartea de job, câștigând o retrogradare. Până și bunul tău vechi șef își are limitele lui, totuși; când strângi destule retrogradări pentru a anula fiecare sursă de venit, poți decarta cartea de job. Felicitări: ți-au fost dați papucii și ești cu un pas mai aproape de a câștiga jocul!

Vei avea și șansa de a-ți găsi o soție bună și exigentă. O nuntă este o ocazie atât de bună pentru a cheltui grămezi de bani în grabă, nu-i așa? Extensia are 6 cărți nupțiale, așa că pune-te într-un genunchi și pune întrebarea!
De asemenea, cu Last Will: Getting Sacked fiecare joc poate avea o tablă diferită de planificare care aduce varietate adițională jocului. Când aranjezi tabla de joc, vei selecta aleatoriu 8 plăcuțe de planuri pentru a fi utilizate în joc.