Mage Knight Board Game: The Lost Legion

Disponibil la comanda

259 RON  199 RON
Economisesti: 60 RON 

Momentan nu este in stoc

ComplexitateMedie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori1
Numar maxim de jucatori5
Durata (minute)240
Dependent lingvisticMajor
TematicaAventura
Explorare
Fantasy
Lupta
Miniaturi
MecaniciConstructia pachetului
Cooperativ
Management de carti de joc
Miscare pe tabla
Puteri diferite ale jucatorilor
Role playing
Tabla modulara
Anul Publicarii2012
Varsta minima recomandata14+
  • Model: Extensie
  • Produs de: WizKids
  • Pret final(excluzand transportul)

Poveștile despre Generalul Volkare și Legiunea lui Pierdută sunt răspândite printre Atlanteni – unele cu speranță, dar toate cu cel puțin un fior de frică. Acum cu vești despre ceea ce pare a fi Volkare și Legiunea lui reapărând și cu încă un nou Cavaler Mag cu care să se întreacă, forțele împrăștiate din ținuturi se decid care parte ar ieși învingătoare. Sunt Cavalerii Magi, cel mai mic rău, sau este Volkare adevăratul salvator pe care l-au așteptat?

Continuând saga jocului mult aclamat la nivel mondial, Mage Knight, designer-ul Vlaada Chvatil și WizKids prezintă Mage Knight Board Game: The Lost Legion, o extensie care oferă jucătorilor un nou „Mage Knight” – Wolfhawk – și de asemenea un nou dușman pentru jucători: misteriosul și puternicul General Volkare! Sunt incluse în extensie și plăcuțe noi cu locații, jetoane de dușmani/ruine, cărți cu unități, cărți de acțiuni avansate, cărți cu artefacte, de vrăji și un regulament care prezintă noi scenarii și reguli pentru jocul în 5.

Fie că tu și coechipierii tăi, cavaleri magi, decideți să lucrați împreună sau nu, această extensie permite noi stiluri de joc și tactici, precum și un nou dușman care poate ridica provocări până și celor mai experimentați jucători.

Premii și nominalizări
2013 Golden Geek Best Board Game Expansion Nominee