Mansions of Madness: Forbidden Alchemy

Disponibil la comanda

129 RON
Momentan nu este in stoc

  • Model: Extensie
  • Produs de: Fantasy Flight Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Înăuntrul spitalelor abandonate, laboratoarelor secrete și pivnițelor uitate, oamenii de știință fac experimente depravate care vor atrage omenirea pe marginea extincției. Doar un mic grup de investigatori pot descoperi adevărul și pot pune capăt acestor planuri nebune înainte de a fi prea târziu...

Mansions of Madness: Forbidden Alchemy oferă jucătorilor noi investigatori pentru jocul de bază Mansions of Madness, precum și noi cărți Trauma, Mythos și de Luptă, utilizabile în orice poveste. Forbidden Alchemy include de asemenea și 3 scenarii noi în care investigatorii vor întâlni camere noi, monștri, obiecte, indicii, lacăte și obstacole:

În „Return of the Reanimator”, investigatorii au sarcina de a intra într-un conac infestat de paraziți pentru a căuta locul Doctorului Herbert West, aparent un cercetător nebun a cărui experimente legendare în reanimare au dus la decăderea sa prematură.

„Yellow Matter” spune povestea unei cercetări a ființelor ciudate extraterestre. Însă cine este experimentatorul și cine este subiectul?

„Lost in Time and Space” duce experiența ta Mansions of Madness la noi culmi nebănuite cu introducerea călătoriilor în timp! Călătorește înapoi în timp în secolul al XIX-lea sau înainte în mijlocul secolului al XXI-lea în căutarea adevărului din spatele unui mecanism ciudat și periculos.

Cu 4 investigatori noi, 2 tipuri noi de monștri, aproape 250 de cărți noi, 40 de jetoane și markere, 6 plăcuțe detaliate de hărți, Forbidden Alchemy introduce o grămadă de îmbunătățiri noi experienței tale Mansions of Madness.