Mansions of Madness: The Laboratory

Numar produse:

89 RON
In stoc

  • Model: Extensie
  • Produs de: Fantasy Flight Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Au trecut deja două luni de când bunul tău prieten Dr. Crawford Tillinghast te-a ocărât nervos te-a făcut nebun și te-a dat afară din casa și laboratorul lui într-o criză de furie fanatică. Accesul lui de furie te-a luat prin surprindere, deoarece nu era un om ușor-iritabil, în special când cauza fusese întrebarea ta mirată și înfricoșată despre o mașină stranie pe care și-a imaginat-o în timpul studiilor sale metafizice. Doctorul și-a luat întrebarea drept critică și a izbucnit ca răspuns.

Nu ai mai vorbit cu doctorul din ziua aceea.

Inspirat de personajele și temele din From Beyond, una dintre cele mai înfricoșătoare nuvele ale lui H.P. Lovecraft, The Laboratory provoacă jucătorii să oprească ciudata mașină a lui Crawfort Tillinghast înainte ca geniul nebun să reușească a uni lumea noastră cu o altă dimensiune și ororile sale. Desigur, terorile supranaturale sunt bine prezentate în The Laboratory, tu trebuind să închizi portaluri către alte tărâmuri în timpul explorării tale a vilei lui Tillinghast. Poți supraviețui ororilor pe care le vei întâlni? Poți găsi indiciile necesare pentru a dezactiva aparatul misterios a lui Tillinghast?

Proiectat de Samuel Bailey și Richard Launius, creatorul jocului Arkham Horror, The Laboratory este o aventură fantastică liberă, plină de teme și mecanici care fac Mansions of Madness o apariție mulțumitoare în lumea miturilor ciudate ale lui H.P. Hovecraft.