Memoir '44: D-Day Landings

Disponibil la comanda

134 RON
Momentan nu este in stoc

  • Model: Extensie
  • Produs de: Days of Wonder
  • Pret final(excluzand transportul)

Memoir '44: D-Day Landings comemorează cea de-a 70-a aniversare a Invaziei Aliate în Normandia în Ziua-Z (6 iunie 1944) cu un set de 6 seturi gigantice de hărți care pot fi configurate și jucate în setup-uri mici, medii sau mari.

Hărțile de luptă în D-Day Landings introduc formatul „Extended Breakthrough”, hărțile fiind de 23 de hexuri și permițând jucătorilor să ducă bătălii la o scală și scop nemaivăzute până acum în Memoir '44. Cele 6 hărți constă în setup-uri pentru American Airborne, Utah Beach, Omaha Beach, Gold Beach, Juno Beach, și Sword Beach. Fiecare luptă poate fi jucată individual sau asamblată cu scenariile vecine pentru hărți duble sau triple. Cu destui jucători (și destule componente), poți să legi toate cele 6 hărți pentru a forma o tablă imensă care recrează întreaga scenă din coasta Normandiei!

Memoir '44: D-Day Landings necesită cel puțin o copie a jocului Memoir '44, precum și extensiile Terrain Pack, Equipment Pack și Winter Wars. Este recomandată și extensia Mediteranean Theter, dar nu este obligatorie. Pentru a juca hărți duble sau triple, sunt necesare mai multe copii ale jocului de bază și ale extensiilor.