Reteaua Energetica - Quebec/Baden-Wurttemberg

Numar produse:

39 RON
In stoc

ComplexitateMedie
LimbaRomana
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori6
Durata (minute)120
Dependent lingvisticIndependent
MecaniciConstructie rute
Licitatie
Ordinea de joc variabila
TematicaEconomic
Industrial
Anul Publicarii2012
  • Model: Extensie
  • Produs de: 2F-Spiele
  • Pret final(excluzand transportul)

Cele două hărți incluse în Rețeaua Energetică - Quebec/Baden-Wurttemberg au fost inițial publicate în 2 jocuri de bază Rețeaua Energetică separate: Quebec este parte din Megawatts, ediția franceză a jocului publicat de Filosofia, în timp ce Baden-Wurtemberg a fost inclus în Funkenschlag: EnBW, ediția germană a jocului de la EnBW.

În Quebec, provincia canadiană Quebec pune mare accent pe producerea de energie prin hidrocentrale ecologice. Odată ce o centrală electrică ecologică a fost pusă în piața de centrale, va rămâne acolo până când va fi cumpărată de către un jucător sau scoasă când numărul de pe ea este mai mic decât numărul orașelor alimentate de oricare dintre jucători. Cele două orașe, Montreal și Quebec oferă conexiuni ieftine făcând harta competitivă cu mai multe straturi de decizii pentru a construi cea mai bună rețea.

În Baden-Wurtemberg, lucrurile stau altfel: pincipala schimbare pune accent pe ordinea fazelor unei runde de joc. Prima dată cumperi centrale electrice, apoi rearanjezi ordinea jucătorilor. În plus, provincia fiind mică, unele locații transregionale pot fi conectate doar în ”Etapa a II-a” a jocului.

Va fi tipărită o singură ediție de Rețeaua Energetică - Quebec/Baden-Wurttemberg, deși harta cu Quebec va fi disponibilă în continuare în Megawatts.