Saboteur 2

Numar produse:

37 RON
In stoc

ComplexitateMica
LimbaRomana
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori12
Durata (minute)45
Dependent lingvisticIndependent
TematicaCacealma
Explorare
Joc de carti
Joc de petrecere
MecaniciAliante
Constructie rute
Management de carti de joc
Plasare de placuțe
Anul Publicarii2011
  • Model: Extensie
  • Produs de: Piatnik
  • Pret final(excluzand transportul)

Nota: Oricare versiune de Saboteur este compatibila cu oricare versiune de Saboteur 2.
Pentru a juca această extensie, aveți nevoie de jocul de bază Saboteur 1.

În jocul original Saboteur puteau juca între 3-10 persoane. Extensia Saboteur 2 permite jocul a 2 până la 12 persoane. Saboteur 2 aduce cărți adiționale pentru roluri (Șeful, Profitorul/Leneșul, Geologul), cărți noi de acțiuni (furat de aur, schimbat de rol) și cărți noi de tunele, scări și poduri. Acum minerii se pot chiar împarți în 2 echipe (albastru vs verde) și doar o echipă poate câștiga aurul (dacă ajung acolo).

Despre Saboteur jocul original:
Fiecare jucător are rolul unui pitic miner căutător de aur sau al unui sabotor care vrea să împiedice explorarea minelor de aur -€“ dar fiecare jucător își știe doar rolul sau așa că săpatul poate sau nu să meargă conform planului.

La fiecare tură un jucător joacă o carte tunel pentru a săpa în mină de la zonă de start către locațiile cu aur sau în altă direcție (dacă este sabotor) sau poate jucă o carte de acțiune pentru a-l ajută sau încurcă pe altul. Dacă minerii ajung la aurul ascuns atunci împart prada între ei, dacă nu pot ajunge atunci sabotori profită. După 3 runde, jucătorul cu cel mai mult aur câștigă (rolul se schimbă după fiecare rundă).


Premii și Nominalizări:

2012 BoardGamer.ru (Russia) Best Card Game