Seasons: Path of Destiny

Disponibil la comanda

79 RON
Momentan nu este in stoc

  • Model: Extensie
  • Produs de: Libellud
  • Pret final(excluzand transportul)

Seasons: Path of Destiny este cea de-a doua extensie pentru jocul Seasons.
Vino, magule, și privește-ți destinul!

Adânc în Pădurea Argos, conflictul este în toi între cei mai puternici vrăjitori ai Regatului, fiecare convins de destinul lor glorios. A-și face dorința arzătoare realitate va necesita curaj și determinare. Soarta, însă, este o doamnă capricioasă... Joacă cu 20 de cărți noi de Putere (2 copii de fiecare) precum periculosul Argosian Tangleweed, puternicul Chalice of Eternity sau misterioasa Sepulchral Amulet!

Există cărți noi cu abilități ce modifică jocul de bază în moduri interesante, cum ar fi blocarea familiarului altui jucător, rearuncarea unui zar neales de nimeni sau împuternicirea unei cărți folosite (pentru 1 cristal) pentru a o reutiliza din nou. Puterea principală a acestei extensii stă în conceptul de Die of Destiny (Zarul Destinului). O dată pe rundă, un jucător poate lua un zar din meniu ca de obicei, dar în loc să îi aplice efectele aruncă un Zar al Destinului. Bonusurile acestui joc sunt în general mai slabe decât cele ale zarurilor de anotimpuri, dar îi dă jucătorilor un număr concret de jetoane destiny. Cine are cele mai multe jetoane primește +20 de puncte de prestigiu (cu alte cuvinte, cine s-a bazat cel mai puțin pe zarurile de anotimpuri mai puternice).

Extensia Seasons: Path of Destiny este independentă de prima extensie (Seasons: Enchanted Kingdom) și adaugă mai multă variabilitate și concepte noi jocurilor tale.


Comentarii curente: 1

Din Aceeasi Familie