Sentinels of the Multiverse: The Final Wasteland Environment

Numar produse:

19 RON
In stoc

  • Model: Extensie
  • Produs de: Greater Than Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Într-unul din timpurile alternative din Multivers, monștri și creaturi bizare despre care credem că sunt mituri și legende urbane au crescut tot mai puternice în timp ce se ascund de rasa umană care i-a urât și le-a fost frică de ei. Având destul timp pentru creștere și inmulțire, au ieșit într-un final din întuneric și sunt hotărâți să se răzbune! Și-au făcut cale măcelărind totul în calea lor prin populația lumii, distrugând tot ce atingeau. Rasa umană s-a adunat, dar în cele din urmă monștrii din cele mai mari coșmaruri ale lor au fost prea puternici și prea numeroși.

Deceniile s-au transformat în secole, iar secolele au devenit milenii – lumea, acum copleșită în întregime de monștri de toate felurile a ajuns un pustiu teribil. Puținele puncte de lumină în întuneric au fost stinse demult. Asta ar putea fi cea mai îngrozitoare eră pentru eroi, pierduți în timp, în care ar putea să ajungă.
Speră să nu ajungi niciodată.

The Final Wasteland este adevăratul sfârșit al timpului. Să nu crezi că vei putea să treci de pericolele sale – speră doar că vei supraviețui.