Sentinels of the Multiverse: Vengeance

Numar produse:

119 RON
In stoc

  • Model: Extensie
  • Produs de: Greater Than Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Sentinels of the Multiverse: Vengeance este o mega-extensie care vine cu o echipă completă de 5 eroi. Prezintă de asemenea și 2 noi medii interesante. Însă partea cu adevărat entuziasmantă este echipa de răufăcători din Vengeance: The Vengeful Five!
Baron Blade a colecționat o serie impresionantă de răufăcători pentru a-i distruge pe Freedom Five, dar cei 5 principali sunt Baron Blade însuși și 4 alte personaje care pot să fie familiari fanilor Sentinels.

În Sentinels of the Multiverse: Vengeance vei juca cu o echipă de eroi care se luptă cu o echipă de răufăcători, fiecare cu propriile lor abilități și sinergii! Stilul de luptă concret al eroilor multiversului vor fi văzute acum într-o echipă de răufăcători! Cu efecte care întăresc echipa și atacuri coordinate, Vengeful Five se vor lupta cu echipa de eroi! Și dacă Baron Blade are succes, eroii vor fi înfrânți în sfârșit!

Ești gata de Răzbunare? Baron Blade este.

Eroi: K.N.Y.F.E., The Sentinels formați din Dr. Medico, Mainstay, The Idealist, & Writhe), The Naturalist, Setback, & Parse.

Răufăcători: Baron Blade, Ermine, Fright Train, Friction, și Proletariat.
Medii: Freedom Tower, Mobile Defense Platform.

Număr total de cărți:
339 + 5 cărți mari de personaje Răufăcători.