Space Hulk: Death Angel - The Card Game - Tyranid Enemy Pack

Disponibil la comanda

64 RON
Momentan nu este in stoc

  • Model: Extensie
  • Produs de: Fantasy Flight Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Pachetul Tyranid Enemy, o extensie cerută pentru Space Hulk: Death Angel - The Card Game include 2 pachete noi pentru Death Angel: un nou pachet de cărți de dușmani pentru a înlocui pachetul standard Genestealer și un nou tip de carte de Locație. Noul pachet Tyranid conține o varietate de dușmani pentru a provoca până și cei mai pricepuți Space Marines, în timp ce cărțile de Locație Hive Lord introduc epicii lorzii mortali Tyranid.

Nu doar că noul pachet de inamici este plin de răufăcători Tyranid, dar mulți dintre ei sunt Tyranid de Elită, echipați cu abilități mortale speciale care se activează în diferite puncte ale secvenței de tur. Natura impredictibilă a acestor inamici face coordonarea strategiilor tale și mai dificilă, creând momente de tensiune cu atât mai puternice cu cât te apropii mai mult de locația finală.

Apropo de locații finale, noile cărți Hive Lord din Pachetul Tyranid Enemy oferă o provocare și mai mare pentru cele mai curajoase echipe de luptă. În loc să înfrunte o locație periculoasă, jucătorii vor înfrunta un puternic lord Tyranid, creând o luptă înfiorătoare cu un inamic final pentru toți cei care vor putea supraviețui destul încât să o înceapă.