The Resistance: Hidden Agenda

Disponibil la comanda

49 RON
Momentan nu este in stoc

  • Model: Extensie
  • Produs de: Indie Boards and Cards
  • Pret final(excluzand transportul)

Hidden Agenda este o extensie pentru The Resistance compusă din 3 module:

Modulul Assassin: de cănd am anunțat The Resistance: Avalon, cererea a fost să luăm rolurile interesante din Avalon și să le facem disponibile pentru The Resistance. Suntem încântați să facem asta posibil – modulul Asasin din Hidden Agenda conține toate rolurile Avalon, retematizate și redenumite pentru a se potrivi cu universul The Resistance.

Modulul Defector: 2 variante în 1, Defectorii au fost incluși ca parte a promo-urilor Avalon. Într-o variantă, Defectorii pot să își schimbe loialitatea în timpul jocului – asigurând faptul să jucătorii nu vor fi niciodată siguri în cine se pot încrede. În a doua versiune, cei doi Defectori se știu reciproc – asigurând că acuzațiile încep de la primele momente ale jocului.

Modulul Trapper: Fiecare Misiune de Echipă include o persoană extra care nu va merge în misiune. Liderul va izola un membru și va monitoriza fiecare mișcare – asigurându-se că nu va pica misiunea. Dacă ești un spion în Misiune, nu vei ști niciodată dacă vei face ca Misiunea să nu reușească sau să îți dezvăluie identitatea. Mecanismele rezistenței vor trebui să aprobe unele misiuni, știind că un spion este printre ei și să aibă încredere că liderul alege să izoleze spionul.