The Resistance: Hostile Intent

Disponibil la comanda

49 RON
Momentan nu este in stoc

  • Model: Extensie
  • Produs de: Indie Boards and Cards
  • Pret final(excluzand transportul)

Hostile Intent este o extensie pentru The Resistance și constă în 3 module:

Modulul Hunter: Lupta dintre rezistență și imperiali a devenit mai intensă. Nu mai este suficient să țintești facilitățile din misiuni – ținta a devenit personală devreme ce ambele părți încearcă să neutralizeze liderii oponenților. În acest modul, și rezistența și spionii trebuie să identifice un anumit individ din echipa adversă pentru a câștiga. Hunters introduce noi concepte de joc care aduc o nouă dimensiune a deducției și înșelăciunii jocului The Resistance.

Modulul Reverser: Reverserii au abilitatea de aschimba rezultatul oricărei misiuni – în mâinile rezistenței asta ar putea face o misiune eșuată să reușească, sau să transforme o victorie sigură în eșec. O schimbare de situații foarte interesantă și potențial haotică care va schimba cu certitudine meta-jocul pentru totdeauna.

Modulul Inquisitor: Inchizitorul este o abilitate opțională pentru jucători pentru prima oară văzută în Avalon. Jucătorul cu Inchizitorul poate să se uite la afiliația unui alt jucător și este o metodă simplă de a asigura că fiecare joc este plin de schimbări de situații odată cu descoperirea adevărului de către Inchizitor (cel puțin versiunea lor de adevăr).