Ticket to Ride: USA 1910

Numar produse:

64 RON
In stoc

ComplexitateMica
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori5
Durata (minute)45
Dependent lingvisticIndependent
TematicaCalatorie
Transporturi
Trenuri
MecaniciConstructie rute
Management de carti de joc
Realizare colectii
Tragere de carti
Anul Publicarii2006
Varsta minima recomandata8+
  • Model: Extensie
  • Produs de: Days of Wonder
  • Pret final(excluzand transportul)

Ticket to Ride: USA 1910 este o extensie de cărți pentru jocul original Ticket to Ride. Acesta introduce 181 de cărți de format mare ( de aceași mărime cu Ticket to Ride Europe sau Ticket to Ride Marklin). Printre ele avem 35 de bilete de destinații noi spcifice anului 1910, un bonus de Globe Trotter acordat pentru completarea celor mai multe bilete, 4 bilete de destinații Mystery Train (oferite inițial în extensia Ticket to Ride: Mystery Train Expansion) precum și un pachet complet de 141 de cărți destinat înlocuirii pachetului original (30 bilete de destinații, 110 cărți de trenuri și o carte de bonus pentru cea mai lungă rută)

Regulamentul aduce și trei moduri noi de joc:
• Regulile 1910: se joacă cu regulile standard de Ticket to Ride dar se folosește pachetul nou de cărți și carte de bonus Globe Trotter
• Regulile Marilor Orașe: se joacă numai cu cele 35 de bilete de destinație identificate ca Marile Orașe (15 bilete standard, 19 bilete din pachetul 1910 și 1 bilet Mystery Train).
• Mega Jocul: include toate cărțile disponibile (30 bilete standard, 35 bilete din pachetul 1910, 4 bilete Mystery Train și ambele cărți de bonus).

Unul joc de bază Ticket to Ride este necesar pentru a juca această extensie.