Geomag Color 127

Numar produse:

289 RON
In stoc

  • Model: 264
  • Produs de: Geomag
  • Pret final(excluzand transportul)

Geomag Color 127

Cu ajutorul acestui set cu 127 de piese magnetice, in nuante asortate de portocaliu si galben, poti inchipui si construi propriile creatii interesante, de la stadiul de schela pana la structuri colorate complexe. Cu cele cinci platforme incluse, constructiile tale magnetice vor capata mai multa profunzime.

Setul contine 127 de piese care iti vor permite sa conectezi si sa construiesti orice creatie minunata vei dori: forme geometrice, un pod cu o arhitectura deosebita, o cladire, o stea decorativa sau ceva nedefinit!
Acest set se poate combina si cu celelalte seturi Geomag.

Cu Geomag poti crea mereu constructii si modele noi, poti explora incredibilul potential al magnetismului, poti adauga miscare si efecte magice creatiilor tale.
Geomag Color reprezinta primul produs dezvoltat de Geomag. Tije magnetice si sfere din otel, combinate pentru a crea nenumarate constructii. Gratie platformelor poti crea constructii si mai mari si mai stabile, in culori diferite si luminoase.
Incepe prin a construi forme simple, pentru ca mai apoi sa exploatezi potentialul incredibil a magnetismului in structuri tot mai complexe. Pe partea din spate a cutiei vei gasi cateva exemple de constructii care pot fi reproduse.
Toate produsele cu marca Geomag sunt produse in Elvetia, urmand cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, fiind gandite atat pentru distractia copiilor, cat si pentru a le stimula imaginatia, curiozitatea si creativitatea.


Contine 127 de piese:
60 magneti color (portocalii, galbene, rosii si roz)
61 bile de metal (cromate)
6 platforme (galbene si portocalii)

Detalierea continutului se gaseste pe cutie, impreuna cu modele posibile de construit.