Geomag Mechanics 164

Disponibil la comanda

304 RON
Momentan nu este in stoc

  • Model: 724
  • Produs de: Geomag
  • Pret final(excluzand transportul)

Geomag Mechanics 164

Adauga miscare distractiei tale cu Geomag Mechanics, noul sistem de constructie magnetica! Pe langa tijele magnetice si sferele din gama clasica Geomag, au fost adaugate elemente mecanice noi, pentru a oferi copiilor mai multe oportunitati de constructie si joaca. Misca-le cu mana sau cu un betisor magnetic pentru a declansa reactii in lant cauzate de atractia sau de respingerea magnetica!
Geomag Mechanics este un nou sistem modular, in extensia gamei clasice Geomag, cu componente mecanice noi, cum ar fi rulmenti, roti si alte elemente de proiectare. Datorita magnetismului, aceste noi componente se pot misca.

Cu toate elementele necesare pentru a face creatiile sa se roteasca, sa se rasuceasca, si sa se invarteasca, setul de constructii Geomag Mechanics 164 este perfect pentru micii ingineri care doresc sa proiecteze ceva interesant!

Setul contine 164 de piese: 27 de betisoare magnetice (albastre), 46 sfere de otel, 1 platforma dreptunghiulara (portocalie), 2 platforme triunghiulare (portocalii), 5 elemente de sustinere (gri), 83 diferite piese rotative (rosii, gri, portocalii).

Seturile Geomag Mechanics utilizeaza geometria, matematica si fizica pentru a ajuta copiii sa invete in timp ce se joaca. Cu ajutorul tijelor magnetice, elementelor mecanice si sferelor de otel, copiii pot construi structuri magnetice functionale, intr-o multime de forme si marimi. Forta magnetica va atrage elementele sau le va respinge, activand astfel miscarea.
Toate produsele cu marca Geomag sunt produse in Elvetia, urmand cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, fiind gandite atat pentru distractia copiilor, cat si pentru a le stimula imaginatia, curiozitatea si creativitatea.

Contine 164 de piese:
27 de betisoare magnetice (albastre),
46 sfere de otel,
1 platforma dreptunghiulara (portocalie),
2 platforme triunghiulare (portocalii),
5 elemente de sustinere (gri),
83 diferite piese rotative (rosii, gri, portocalii).