Geomag Pro-L 75

Disponibil la comanda

179 RON
Momentan nu este in stoc

  • Model: 023
  • Produs de: Geomag
  • Pret final(excluzand transportul)

Geomag Pro-L 75

Geomag pro-L este evolutia sistemului original de constructie magnetica. Creaza capodopere unice, structuri 3D, forme geometrice si cele mai neobisnuite constructii magnetice cu setul de constructie cu piese magnetice Geomag pro-L. Polaritatea este vizibila pe betisoare, ceea ce ajuta la mai buna intelegere a magnetismului.

Setul de constructii magnetice Geomag pro-L 75 cu o multime de platforme in nunanta de albastru, contine toate piesele magnetice de care ai nevoie pentru a crea structuri minunate si modele fantastice. Indiferent de forma sau de functia structurilor create, imaginatia ta va va fi rasplatita!

Geomag pro-L este linia de produse Geomag la care pe tijele magnetice este vizibila polaritatea, pentru o mai buna intelegere a magnetismului.

Setul contine 75 de piese: 26 betisoare magnetice (argintiu), 20 bile de metal, 12 platforme dreptunghiulare (albastru), 14 platforme triunghiulare (albastru), 3 platforme pentagonale (albastru), care iti vor permite sa conectezi si sa construiesti creatii minunate. Acest set se poate combina si cu celelalte seturi Geomag.

Fa o forma geometrica, un pod cu o arhitectura deosebita, o cladire, o stea decorativa sau ceva nedefinit! Alegerea este doar a ta!
Incepe prin a construi forme simple, pentru ca mai apoi sa exploatezi potentialul incredibil a magnetismului in structuri tot mai complexe. Pe partea din spate a cutiei vei gasi cateva exemple de constructii care pot fi reproduse.
Toate produsele cu marca Geomag sunt produse in Elvetia, urmand cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, fiind gandite atat pentru distractia copiilor, cat si pentru a le stimula imaginatia, curiozitatea si creativitatea.

Contine 75 de piese:
26 bare magnetice,
20 bile metalice,
12 platforme dreptunghiulare (albastru),
14 platforme triunghiulare (albastru),
3 platforme pentagonale (albastru)


Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat si...