Boss Monster: Master of the Dungeon

Numar produse:

99 RON
In stoc

ComplexitateMedie
Mare
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori4
Durata (minute)20
Dependent lingvisticModerat
MecaniciLicitatie
Management de carti de joc
TematicaBazat pe un joc video
Fantasy
Joc de carti
Anul Publicarii2013
Varsta minima recomandata13+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Brotherwise games
  • Pret final(excluzand transportul)

Inspirat din dragostea pentru jocurile clasice video, Boss Monster este un joc de cărţi în care construieşti o temniţă ce atrage 2-4 jucători într-o competiţie de a construi cea mai tare temniţă 2D. Jucătorii se întrec în a atrage şi a distruge aventurieri nenorocoşi, întrecându-se unul cu celălalt pentru a vedea cine construieşte cea mai ispititoare şi plină de comori temniţă.
Scopul în Boss Monster este să fii primul Boss ce strânge 10 suflete, care se câştigă când un erou este atras şi înfrânt. Dar un jucător poate pierde dacă Boss-ul lui primeşte 5 răni de la eroi care supravieţuiesc temniţei sale.
Jucând Boss Monster trebuie să ai în vedere jonglarea cu 2 priorităţi: nevoia de a atrage eroi cu o rată mai mare ca oponenţii tăi şi nevoia să reuşeşti să îi omorî înainte să ajungă la Boss. Jucătorii pot construi câte o cameră pe tur, fiecare cu daunele sale şi valori ale comorilor. Camere mai atractive tind să producă mai puţine daune aşa că un Boss prea lacom s-ar putea să fie năpădit de eroi mortali.
Jucătorii intearctioneaza unul cu celălalt prin construcţia de camere şi jucând vrăji. Deoarece eroi diferiţi caută comori diferite, camerele sunt construite simultan(jucate cu faţă în jos apoi întoarse). Asta înseamnă că fiecare fază de construcţie este un război de licitaţie. Vrăjile au efect instantaneu ce oferă jucătorilor avantaje sau deranjează oponenţii.
Ca un joc de cărţi de sine stătător cu 150 de cărţi, Boss Monster conţine tot ce este nevoie pentru a fi jucat în 2-4 jucători.