Cardline: Animaux

Numar produse:

64 RON
In stoc

ComplexitateMica
LimbaFranceza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori8
Durata (minute)15
Dependent lingvisticIndependent
MecaniciEsti norocos?
TematicaAnimale
Educational
Joc de carti
Anul Publicarii2012
Varsta minima recomandata7+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Asmodee
  • Pret final(excluzand transportul)

Cardline Animals este un joc de cărţi ce se joacă cu aproximativ 100 de cărţi. Pe ambele feţe ale fiecărei cărţi există un animal, numele său şi clasa din care face parte (amfibieni, mamifer), iar pe o singură faţă se vor găsi lungimea, greutate şi durata de viaţă. Pentru fiecare joc, jucătorii decid înainte de a juca dacă se compară în lungime, greutate sau durată de viaţă.
La începutul jocului, fiecare jucător plasează un număr de cărţi cu animale în faţa lor cu caracteristica ascunsă. O carte este plasată în centru mesei cu caracteristica vizibilă. Jucătorii pe rând aşează o carte pe un rând la masă. Un jucător poate plasa o carte între oricare alte două cărţi. După plasarea cărţii, jucătorul arată caracteristică aleasă. Dacă cartea a fost plasată corect, cu caracteristica particulară în ordine numerică faţă de celelalte cărţi de pe masă, cartea rămâne pe loc, altfel cartea este scoasă din joc iar jucătorul cu pricina va trage altă carte.
Jucătorul care scapă de toate cărţile prin plasarea lor corectă câştigă. Dacă mai mulţi jucători termină în aceeaşi rundă atunci ceilalţi jucători sunt eliminaţi din joc iar cei care au terminat vor mai avea o rundă. Dacă după runda bonus un singur jucător rămâne fără carte atunci câştigă altfel continuă.
Premii şi nominalizări:
2013 As d'Or - Jeu de l'Année Nominee