Dread Curse

Disponibil la comanda

129 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMica
Medie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori3
Numar maxim de jucatori8
Durata (minute)30
Dependent lingvisticModerat
TematicaJoc de petrecere
Pirati
MecaniciEsti norocos?
Licitatie
Puteri diferite ale jucatorilor
Anul Publicarii2013
Varsta minima recomandata14+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Smirk & Dagger Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Un pirat trăiește prin îndemândare, înșelătorie și sclipirea bogăției, înfricoșat de ziua în care norocul său va dispărea. Ai în față o pungă cu 60 de dubloni de aur – o recompensă a regelui și captura zilei. Fiecărui membru al echipajului îi revine o parte egală cu rangul său și baza sa din străinătate și, precum un echipaj de pirați pungași, fiecare vine cu talentul său unic pentru a fura monedele din mâinile coechipierilor săi. Ia tot ce meriți – dar nu mai mult decât permite prevederea pentru ca acea comoară să fie blestemată!
În pungă sunt monede care au Semnul Negru. Să deții o astfel de monedă înseamnă să simți mâna înghețată a morții asupra ta – dar să nu fi în stare să scapi de blestem înseamnă moartea însăși. Mai bine găsești buzunarul altcuiva pentru el, altfel îți vei găsi sfârșitul zilelor de pirat.

Dread Curse este un joc în care trebuie să îți forțezi norocul cu hoție pricepută și ce implică mari schimbări de avere. Jocul se referă la tragerea de pradă dintr-o pungă de pânză și furatul de la alți pirați pentru a câștiga cea mai valoroasă parte din comoară. În fiecare tur, jucătorii dezvăluie monede din ascunzătoarea lor pentru a câștiga funcția de căpitan sau una dintre cele 7 atribuții din echipaj, fiecare fiind capabil să tragă din pungă într-un mod unic sau să folosească o abilitate specială de a ”trișa” disponibilă doar acelui pirat. Rămâi atât de mult cât te crezi în stare pentru a lua mai mult aur, dar atenție la Semnul Negru pentru că, dacă termini jocul Dread Curse cu el în grămada ta, vei pierde automat.


Din Aceeasi Familie