Incan Gold

Disponibil la comanda

99 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMica
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori3
Numar maxim de jucatori8
Durata (minute)20
Dependent lingvisticIndependent
MecaniciActiuni simultane
Esti norocos?
TematicaAventura
Cacealma
Explorare
Anul Publicarii2006
Varsta minima recomandata8+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Gryphon Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Incan Gold este un joc rapid, amuzant şi încordat în care tu şi alţi aventurieri exploraţi un vechi templu incaş în căutare de aur şi bogăţii. În fiecare din cele cinci runde, alegi în secret dacă să continui explorarea templului în căutarea mai multor bogăţii sau te retragi în tabără cu partea ta de bogăţii descoperite până acum.

De fiecare dată când un explorator intră într-un teritoriu nou, apar mai multe bogăţii sau un pericol. Când o a doua carte reprezentând un pericol existent deja este întoarsă, toate bogăţiile expuse sunt îngropate, lăsând aventurierii fără nimic. Fugi din templu cu ce bogăţii ai adunat până acum, sau te aventurezi în căutarea mai multor bunuri de valoare.

Dupa cinci runde, cel care are cele mai multe bogăţii este exploratorul cel mai bun şi câştigă.

De la editor: "Tu şi cu camarazii tăi călătoriţi în Peru pentru a descoperi un templu incaş şi bogăţiile ascunse: turcoaze, obsidian şi aur. De asemenea sunt şi zvonuri ale unor artefacte incaşe valoroase. Vei risca pericole ca păianjeni giganţi, mumii şi incendii, sau vei fugi în tabără în siguranţă cu bunurile găsite?"