Marvel United (2020 Romanian Edition)

Numar produse:

219 RON
In stoc

  • Model: Joc de baza
  • Produs de: Lex Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Este timpul sa deveniti Eroii pe care ati fost destinati sa fiti! Cu un design realizat de Eric M. Lang si Andrea Chiarvesio, Marvel United este un joc de carti cooperativ in care preiei controlul Super Eroilor din universul Marvel si lupti cu cei mai populari antagonisti. Cu un nou stil vizual realizat de Edouard Guiton pentru miniaturile incluse, cu Marvel United iti vei invita prietenii la cele mai frumoase incercari, dar nu uitati, numai daca stati uniti aveti sansa la victorie!

Red Skull, Ultron si Taskmaster ataca orasul, fiecare cu scheme diabolice proprii de distrugeri si dominatie. Pentru a-i opri, supereroi precum Captain America, Iron Man si Captain Marvel se alatura fortelor. Intr-un sfarsit, vei reusi sa-ti combini eforturile cu acesti eroi pentru a salva lumea?

In Marvel United, jucatorii trebuie sa coopereze pentru a opri un super-antagonist. Ei se vor folosi de toate cartile cu puteri si abilitati, si le vor combina cu ale celoralti jucatori pentru a putea un efect mai mare asupra fortelor rele. Jucatorii vor face mai multe misiuni in diferite locatii din oras, vor elimina antagonisti rand pe rand, iar la sfarsit orasul va fi salvat sau... va fi dominat de villaini!

Rundele de joc sunt de 30 de minute, jocul este pentru 1 - 4 jucatori cu varste de peste 14 ani. Jocul e tradus de echipa Lex Shop/Lex Hobby Store, Lex Games.

Marvel United include:

7x miniaturi cu Super Eroi
3x miniaturi cu Villaini
84x Carti Supereroi
3x Dashboardgs Villaini
36x Carti Master Plan
18x Carti Threat
8x Locatii
1x Ghid de Misiuni
3x Carti cu Misiuni
3x Carti Challenge
156x Tokens
Instructiuni