Masters Gallery

Numar produse:

99 RON
In stoc

ComplexitateMedie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori5
Durata (minute)30
Dependent lingvisticIndependent
MecaniciManagement de carti de joc
Speculare de piata
TematicaArta
Joc de carti
Anul Publicarii2009
Varsta minima recomandata10+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Gryphon Games
  • Pret final(excluzand transportul)

În Masters Gallery, jucătorii sunt critici de artă şi deţinătorii unor galerii în acelaşi timp, încercând să mărească valoarea anumitor artişti înainte de a încasa banii de pe lucrările lor. Lucrările a cinci artişti – Vermeer, Degas, Renoir, Monet şi Van Gogh – se joacă.

Fiecare jucător începe cu un set de cărţi reprezentând capodopere, şi când îi vine rândul joacă una dintre ele punând-o pe masă pentru a ridica miza unui artist; unele cărţi de capadopere includ acţiuni speciale care îţi permit să mai joci încă o carte, să tragi încă o carte, să creşti valoarea lucrărilor unui artist, sau să obligi ceilalţi jucători să joace o carte de capodoperă imediat. Când un anume număr de lucrări ale unui artist sunt pe masă, runda se termină, şi fiecare lucrare aparţinând celui mai bine reprezentat artist se vinde pentru 1-3$. Masters Gallery durează timp de patru runde, jucătorii primind cărţi la începutul rundelor şi valoarea lucrărilor unui artist cresc pe baza performanţelor anterioare. Jucătorul cu cei mai mulţi bani după patru runde câştigă.

Masters Gallery ilustrează lucrări clasice de artă;

Modern Art: The Card Game, care foloseşte un sistem de joc identic, are ca tema arta modernă ; în cadrul sistemului folosit de deseigner-ul Reiner Knizia în jocul Modern Art.

Premii şi nomializări:
2009 Golden Geek Best Card Game Nominee


Din Aceeasi Familie