Pingo Pingo

Numar produse:

149 RON
In stoc

  • Model: Joc de baza
  • Produs de: Iello
  • Pret final(excluzand transportul)

Nava ta de pirati a ancorat in insula teribila Pingo Pingo. Legenda spune ca aceasta insula este plina de comori inclusiv faimosul Ananas de Aur, dar se spune ca aceste comori sunt aparate de luptatori neinficati de pinguini unii calarind ursi polari.

Pingo Pingo este o joc hiper frenetic de actiune care are si un soundtrack dupa care trebuie sa reactionezi foarte repede, sa fugi, sa tragi cu un pistol cu care trebuie sa fii precis, curajos, rapid si concentrat. In momentul in care incepe coloana sonora, jocul incepe!

Pe tura ta, arati cartea de deasupra pachetului si o pui cu fata in jos pe masa. Fiecare carte necesita o actiune specifica atunci cand este aratata. Fii primul care pune mana pe comoara pentru a o prinde dar ai grija la animale si la capcane si asigura-te ca muzica te lasa sa iei comoara.

Pune mana pe cartile campare pentru a fura carti de la alti jucatori. Cartile aventura activeaza actiuni care pot fi completate ininte de sunetul Pingo Pingo de pe soundtrack. Ridica-te si aleagra de la o baza la alta pentru a trece peste podul suspendat.

Ia pistolul si trage catre cei calare pe ursi. Pune mana pe maimuta pentru a te vindeca. Fugi la nava si inapoi pentru a prinde pinguinul spatial.

Orice greseala te va costa 7 puncte de viata. Dupa 15 minute, jucatorul cele mai multe comori castiga.

Contine:
- 1 pistol de pirati
- 10 darts pentru pistol
- 1 CD
- 1 tinta pinguin spatial
- 1 tinta urs
- 2 baze pentru podul suspendat
- 1 baza pentru nava de pirat
- 35 carti cu puncte de viata
- 82 carti de aventura
- regulament