Rallyman

Disponibil la comanda

199 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMedie
LimbaFranceza
Germana
Italiana
Olandeza
Spaniola
Engleza
Numar minim de jucatori1
Numar maxim de jucatori4
Durata (minute)45
Dependent lingvisticIndependent
TematicaIntrecere
Masini
Sport
MecaniciSimulare
Tabla modulara
Zaruri
Anul Publicarii2011
Varsta minima recomandata9+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Rallyman
  • Pret final(excluzand transportul)

În jocul de curse Rallyman, înainte de începerea întrecerii, trebuie să îți creezi pista de curse conectând părți a 1-4 table de joc cu fețe duble, cu fiecare față prezentând asfalt şi respectiv zăpadă.

Sistemul de mişcare este simplu: Cu fiecare zar aruncat avansezi un spațiu. Ai așadar 5 zaruri pentru fiecare dintre viteze și 2 de ”combustibil” pentru a continua mișcarea fără a schimba viteza. Fiecare zar se poate juca exact 1 singură dată. Când îți oprești mutările, vei trage o carte care să corespundă cu ultima viteză pe care ai început-o: cu cât viteza e mai mare, cu atât mai mic este timpul.

Pista are și secțiuni drepte și curbe care necesită o anumită viteză astfel încât poți trece în diferite feluri (alunecând, făcând drifturi, etc.) Trebuie să arunci cu zarul pentru a determină viteza selectată, dar poate indica un „!” ceea ce te pune în pericol. Când apare cel de-al 3-lea „!”, mașina poate risca să derapeze necontrolat de pe șosea, rezultând în timp pierdut (1’00” în loc de timpul stabilit pe cartea ta), dar câteodată poate și avaria vehicolul, depinzând de locul în care te accidentezi.
La sfârșitul fiecărei runde, fiecare jucător își adaugă timpii parţiali la timpul său total. Câștigător este jucătorul care acumulează cel mai puțin timp.

Abilitatea de a-și asuma riscuri pentru a economici câeva secunde sau inspecția roților adaugă un plus simulării din Rallyman.

Premii şi nominalizări:
2010 Tric Trac Nominee


Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat si...