Santa Cruz aka Madeira

Disponibil la comanda

129 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMedie
LimbaRomana(printat)
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori4
Durata (minute)45
Dependent lingvisticIndependent
TematicaExplorare
Transporturi
MecaniciManagement de carti de joc
Anul Publicarii2012
Varsta minima recomandata8+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Lautapelit.fi
  • Pret final(excluzand transportul)

Santa Cruz se joacă în 2 runde independente în care jucătorii construiesc case, biserici şi faruri pe insulă în timp ce achiziţionează resurse valoroase.
Jucătorii încep fiecare cu o mână de cărţi, însumând cărţi de călătorie şi de punctaj. Apoi ei explorează harta ce va avea 3 insule cu plăcuţe cu faţa în jos pe ele reprezentând clădiri şi locuri cum ar fi biserici şi faruri. Pe tur, jucătorii trebuie să joace fie o carte de călătorie pentru a explora şi a plasa clădiri de culoarea lor fie o carte de punctaj pentru a puncta o anumită clădire, resursă sau altă condiţie a jocului pentru toţi jucătorii. Locurile din apropierea vulcanilor sunt mai valoroase dar sunt vulnerabile la cărţi de punctaj negative(erupţie).
Dacă vulcanul erupe, magma poate dărma clădirile deja construite. Ghinion? Ei bine, foloseşte-ţi experienţa din prima rundă pentru a construi mai bine în a doua. Nu vei face aceleaşi greşeli a doua oare, nu? Concentrează-te pe colonizarea Santa Cruz-ului şi punctează cât mai poţi!
Premii şi Nominalizări :
2012 Spiel der Spiele Game of the Year Winner
2012 Spiel des Jahres Recommended


Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat si...