Splendor

Numar produse:

124 RON
In stoc

  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Space Cowboys
  • Pret final(excluzand transportul)

Splendor este un joc rapid care crează dependență ce presupune colectarea de jetoane și dezvoltare de cărți. Jucătorii sunt negustori ai Renașterii care încearcă să cumpere mine de pietre prețioase, mijloace de transport, magazine – toate pentru a strânge cele mai multe puncte de prestigiu. Dacă ești destul de bogat, vei putea chiar să faci o vizită unui nobil, care desigur îți va crește prestigiul.

Pe turul tău poți
(1) colecta jetoane (pietre prețioase),
(2) cumpăra și construi o carte sau
(3) (3) rezerva o carte.

Dacă colecționezi jetoane, poți lua fie 3 de diferite feluri, fie 2 de același tip. Dacă cumperi o carte, plătești prețul în jetoane și o adaugi la aria de joc. Pentru a rezerva o carte – pentru a te asigura că o vei lua tu, și nu oponenții tăi – o plasezi în fața ta cu fața în jos pentru construcția ei ulterioară; asta te va costa o rundă, dar vei primi și aur sub forma unui jeton joker pe care îl poți folosi ca orice piatră prețioasă.

Toate cărțile pe care le cumperi îți cresc averea devreme ce îți dau un bonus permanent de pietre prețioase pentru cumpărături ulterioare. Unele dintre cărți îți oferă și puncte de prestigiu.

Pentru a câștiga jocul Splendor, trebuie să ajungi primul la 15 puncte de prestigiu.

Premii și nominalizări:
Nomination for the 2014 Spiel des Jahres.


Comentarii curente: 1