Stai la coada

Numar produse:

134 RON
In stoc

ComplexitateMedie
LimbaRomana
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori5
Durata (minute)60
Dependent lingvisticModerat
TematicaEconomic
Educational
MecaniciManagement de carti de joc
Plasare de oameni
Anul Publicarii2011
Varsta minima recomandata12+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Instytut Pamięci Narodowej
  • Pret final(excluzand transportul)

Aceasta noua editie are toate cartile in limba romana(nu sunt stickere ca la ultima editie)

Stai la coadă cu familia ta în fața unui magazin pentru a experimenta emoții unice !

Jocul Stai la coadă spune povestea vieții de zi cu zi în Polonia la sfarșitul erei comuniste. Treaba jucătorului pare a fi simplă: Trebuie să își trimită membrii familiei la magazine diferite pentru a cumpăra obiectele de pe lista de cumpărături. Problema este ca rafturile celor 5 magazine din cartier sunt goale.
Jucătorii își aliniază pionii în fața magazinelor neștiind către ce magazin se vor face livrări. Tensiunea crește pe măsura ce cărțile de produse sunt dezvăluite și se descoperă că marfa va ajunge doar pentru cei norocoși aflați în fața ușii. Din moment ce fiecare vrea să fie primul, coada începe să se împinga în ușă. Pentru a ajunge în față, oamenii din coadă folosesc o mulțime de cărți pentru coadă cum ar fi ”Mama care are cu ea un copil mic”, ”Acesta nu este locul dumneavoastră” sau ”Marfă pe sub mână”. Dar trebuie să fie atenți la ”Închis pentru inventar” sau ”Eroare de livrare” și pentru pionii negrii – speculatori – ce stau la coadă. Numai acei jucatori care își folosesc cărțile de coadă cel mai bine se vor întoarce cu pungile pline acasă.

Pe carțile de produse se află fotografii cu 60 de obiecte originale din era comunistă. Marfa include pantofi, apă de colonie, ceai și alte bunuri ce erau odată greu de găsit. Cartierul are și o piață dar prețurile acolo sunt mari – numai dacă, normal, reușești să faci o afacere cu vânzatorul din piață. În acest joc realist trebuie să fii priceput pentru a căpăta bunurile.

Ești destul de curajos să înfrunți viața de zi cu zi a anilor 1980 ?

Premii și Nominalizari :
2012 Gra Roku Game of the Year Nominee
2012 Gra Roku Game of the Year Winner


Comentarii curente: 2