Terror in Meeple City aka Rampage

Disponibil la comanda

209 RON  184 RON
Economisesti: 25 RON 

Momentan nu este in stoc

ComplexitateMedie
LimbaFranceza
Germana
Engleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori4
Durata (minute)45
Dependent lingvisticIndependent
MecaniciPuteri diferite ale jucatorilor
TematicaBazat pe un Film/Desen animat/Emisiune TV
Bazat pe un joc video
Dexteritate
Horror
Anul Publicarii2013
Varsta minima recomandata8+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Repos Production
  • Pret final(excluzand transportul)

În Rampage ajungi în Meeple City pe post de monstru gigantic, înfometat și plin de solzi. Scopul tău: Înfige-ți ghiarele și labele murdare în asfalt, distruge clădiri și devorează omuleți meeple inocenți – pe scurt: răspândește teroarea în timp ce te distrezi. Monstrul care a cauzat cele mai mari pagube după ce se încheie carnagiul câștigă.

Clădirile din Meeple City sunt compuse din plăcuțe cu etaje și omuleți, cu aceștia servind ca stâlpi de susținere a etajelor. 4 vehicule de lemn sunt pe pământ în cele 8 cartiere ale orașului. Fiecare monstru care constă dintr-un disc cu labe de lemn și un corp din lemn începe dintr-un colț al tablei de joc. Într-un tur vei lua 2 dintre cele 4 acțiuni posibile, repetând acțiunea dacă se dorește:
• Mutare: ia corpul monstrului, aruncă discul cu ghiare și pune corpul pe disc;
• Demolează: Dacă ghearele tale sunt pe trotuarul de pe lângă o clădire, poți lua corpul monstrului și să-l arunci pe o clădire pentru ca apoi să colectezi oricare etaje care nu au meeples pe ele;
• Aruncă o mașină: Dacă ești într-un cartier unde sunt mașini, poți să ridici unul, să îl pui pe corp iar apoi să îl arunci într-o clădire sau într-un monstru;
• Suflă: Chiar dacă ești departe de trotuarul de lângă clădiri sau de mașini, poți cauza distrugeri punându-ți bărbia pe corpul monstrului și să sufli peste tabla de joc.
Monștrii tind să fie dezordonați când obțin hrana, dar dacă dai jos meeples de pe tabla orașului, poți fi pedepsit pentru irosirea mâncării, ceea ce te-ar costa un dinte sau le-ar permite oponenților să mai facă o acțiune. După cele 2 acțiuni, poți mânca meeples care nu sunt protejați de pe jos din cartierul în care te afli, dar poți mânca doar atâția câți dinți ai. Dacă pui la pământ un alt monstru, îi rupi unul dintre dinți, împiedicându-l astfel să îți fure mâncarea! Omuleții meeple vin în 6 culori, reprezentând 6 tipuri de locuitori: albastru (jurnaliști), verde (armata), galben (blonzi), grey (oameni în vârstă), roșu (eroi) și negru (oameni de afaceri). Pentru fiecare set de 6 colecționați în stomacul tău, primești 10 puncte la finalul jocului. Mai primești puncte și pe colecționarea de etaje și dinți, dar poți de asemenea să le primești dacă îndeplinești cerințele de pe cartea ta de personaj.

Înafară de cartea de personaj, fiecare jucător are o carte de putere și o carte de super-putere unică monstrului său, cu prima durând tot jocul și cea de-a 2-a fiind activă o dată când e folosită.

Rampage include reguli pentru monștri care evoluează pe durata jocului, care pierd puncte pentru meeples din afara unui set și care vor să combine două table de joc pentru a permite un joc cu până la 8 jucători.

The Space Cowboys este o "tablă de evacuare" reprezentând o rachetă care acceptă numai omuleți de culoare gri iar jucătorul care reușește evacuarea primește o nouă carte cu super putere secretă.


Din Aceeasi Familie

Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat si...