Tokaido (2017 5th Anniversary Edition)

Numar produse:

189 RON
In stoc

  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Funforge
  • Pret final(excluzand transportul)

Elegance has always been at the core of Tokaido. This year at Gen Con, we were very pleased, with the help of Antoine Bauza himself, to unveil the first look at the upcoming , beautiful new version, the Tokaido 5th Anniversary Edition. With new artwork from Naïade, new graphics design for the cards, new panorama pictures for travelers to combine, and a fresh new graphical look, the Tokaido 5th Anniversary Edition will be both a new product that stands on its own while also continuing the tradition of elegance and beauty that everyone expects from this beloved brand!

În Tokaido fiecare jucător este un călător care trece „Drumul mării de est”, una dintre cele mai magnifice drumuri din Japonia. În timpul călătoriei te vei întâlni cu oameni, vei gusta mâncăruri bune, vei colecționa obiecte frumoase, vei descoperi peisaje mărețe și vei vizita temple și locuri sălbatice, însă la final, când toată lumea a ajuns la capătul drumului, tu va trebui să fii cel mai inițiat călător – asta înseamnă că va trebui să fii cel care a descoperit cele mai interesante locuri și cele mai variate lucruri.

Spațiile de acțiune potențiale din Tokaido sunt așezate pe o pistă liniară, cu jucătorii avansând pe aceasta pentru a face acțiuni. Jucătorul care este ultimul pe pistă este cel care ia un tur, avansând pe acțiunea dorită de el și făcând acțiunea propriu-zis. Așadar jucătorii trebuie să aleagă fie să avanseze încet pentru a avea mai multe tururi, fie să călătorească mai repede pentru a-i întrece pe ceilalți către spațiile de acțiuni dorite.

Spațiile de acțiuni permit o varietate de lucruri care vor puncta diferit, dar aproximativ în același număr de moduri. Unele vor lăsa jucătorii să colecteze bani, în timp ce altele oferă jucătorilor o cale de a folosi banii pentru a achiziționa puncte. Alte spații permit jucătorilor să inițieze diferite colecții care vor primi puncte în cazul realizării acelor seturi. Unele pur și simplu acordă puncte pentru oprirea pe ele sau îi permit jucătorului o acțiune determinată aleatoriu din toate celelalte tipuri.

Toate acțiunile din Tokaido sunt foarte simple, iar combinate cu un design unic, Tokaido oferă jucătorilor o atmosferă zen pașnică de joc.

Premii și nominalizări:
2013 Golden Geek Best Board Game Artwork/Presentation Nominee
2013 Golden Geek Best Family Board Game Nominee
2013 Gioco dell'Anno (Italy), Nominee