Tokaido Deluxe Edition

Disponibil la comanda

349 RON  319 RON
Economisesti: 30 RON 

Momentan nu este in stoc

ComplexitateMedie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori5
Durata (minute)45
Dependent lingvisticIndependent
MecaniciMiscare pe tabla
Puteri diferite ale jucatorilor
Realizare colectii
TematicaCalatorie
Anul Publicarii2012
Varsta minima recomandata8+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Funforge
  • Pret final(excluzand transportul)

În Tokaido fiecare jucător este un călător care trece „Drumul mării de est”, una dintre cele mai magnifice drumuri din Japonia. În timpul călătoriei te vei întâlni cu oameni, vei gusta mâncăruri bune, vei colecționa obiecte frumoase, vei descoperi peisaje mărețe și vei vizita temple și locuri sălbatice, însă la final, când toată lumea a ajuns la capătul drumului, tu va trebui să fii cel mai inițiat călător – asta înseamnă că va trebui să fii cel care a descoperit cele mai interesante locuri și cele mai variate lucruri.

Spațiile de acțiune potențiale din Tokaido sunt așezate pe o pistă liniară, cu jucătorii avansând pe aceasta pentru a face acțiuni. Jucătorul care este ultimul pe pistă este cel care ia un tur, avansând pe acțiunea dorită de el și făcând acțiunea propriu-zis. Așadar jucătorii trebuie să aleagă fie să avanseze încet pentru a avea mai multe tururi, fie să călătorească mai repede pentru a-i întrece pe ceilalți către spațiile de acțiuni dorite.

Spațiile de acțiuni permit o varietate de lucruri care vor puncta diferit, dar aproximativ în același număr de moduri. Unele vor lăsa jucătorii să colecteze bani, în timp ce altele oferă jucătorilor o cale de a folosi banii pentru a achiziționa puncte. Alte spații permit jucătorilor să inițieze diferite colecții care vor primi puncte în cazul realizării acelor seturi. Unele pur și simplu acordă puncte pentru oprirea pe ele sau îi permit jucătorului o acțiune determinată aleatoriu din toate celelalte tipuri.

Toate acțiunile din Tokaido sunt foarte simple, iar combinate cu un design unic, Tokaido oferă jucătorilor o atmosferă zen pașnică de joc.

Premii și nominalizări:
2013 Golden Geek Best Board Game Artwork/Presentation Nominee
2013 Golden Geek Best Family Board Game Nominee
2013 Gioco dell'Anno (Italy), Nominee


The Deluxe Edition is the post-Kickstarter public release of parts of the Tokaido Collector's Edition . It does not have all the character tiles and miniatures available in the Collectors Edition, nor are the character miniatures painted. The Tokaido: Matsuri expansion is also not included in this edition.

This version does include:
- the bigger box of the Collectors Edition
- the giant board of the Collectors Edition
- all cards for Tokaido
- all cards for Crossroads
- 16 character tiles (Tokaido + Crossroads)
- 16 unpainted figurines (Tokaido + Crossroads)
- 5 point markers
- 5 color bases
- metal coins + fabric bag
- soundtrack CD
- Crossroads wooden die
- Tokaido + Crossroads rulebooks