Alcatraz: Tapul Ispasitor

Out of Print

124 RON

ComplexitateMedie
LimbaRomana
Numar minim de jucatori3
Numar maxim de jucatori4
Durata (minute)60
Dependent lingvisticMinor
MecaniciComert
Cooperativ
Joc pe echipe
Miscare pe tabla
Realizare colectii
Ridica si livreaza
Sistem bazat pe puncte de actiuni
Tabla modulara
Votare
TematicaCacealma
Mafia
Negociere
Anul Publicarii2013
Varsta minima recomandata14+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Ideal Board Games
  • Pret final(excluzand transportul)

„Alcatraz: Ţapul ispăşitor” este un joc cooperativ pentru 3-4 jucători care utilizează un mecanism unic (cu un trădător – ţapul ispăşitor). Jucătorii conlucrează pentru a evada din legendara închisoare. Ei ştiu de la început că o persoană trebuie să rămână în închisoare, conform planului, ca ţap ispăşitor. Cine va fi acela? Cel mai inutil jucător. Şi nu vreţi să fiţi acela!

Un joc de loialităţi conflictuale începe. În „Alcatraz: Ţapul ispăşitor” nu faci ceea ce e mai bine pentru grup – faci tot ce poţi pentru a fi indispensabil. Asta înseamnă că în fiecare rundă vei blufa, spiona, jefui alţi jucători, îi vei trăda şi şantaja. Dar dacă eşti prea lent în îndeplinirea sarcinilor, gardienii îţi vor descoperi planul – aşa că fiecare dintre voi îşi va servi timpul în închisoare.

„Alcatraz: Ţapul ispăşitor” vă va oferi o dinamică neobişnuită faţă de alte jocuri şi un real sentiment de conspiraţie în închisoare. Datorită tablei de joc modulare compusă din planşe cu locaţii faţă-verso, fiecare joc va fi diferit.

Cutia conţine: 12 planşe cu locaţii (cu 2 feţe), 4 planşe pentru prizonieri, 55 cărţi (cu sarcini, de şantaj şi auxiliare), 4 piese mari din lemn (prizonierii), încă 68 piese din lemn, 27 jetoane şi regulamentul.