Insula Skye aka Isle of Skye (Romanian Edition)

Disponibil la comanda

109 RON  99 RON
Economisesti: 10 RON 

Momentan nu este in stoc

  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Ludicus
  • Pret final(excluzand transportul)

BINE AȚI VENIT PE INSULA SKYE

Plaje cu nisip fin, dealuri line, lanțuri muntoase impresionante: peisajul mirific copleșește pe oricine. Cu sute de ani în urmă, totuși, situația nu era atât de pașnică: 5 clanuri se luptă pentru supremație, fiecare încercând să ia de la ceilalți cele mai bune bucăți de teren și să le vândă pe cele nedorite pentru cât mai mulți bani.

În Insula Skye 2-5 jucători sunt căpeteniile unor clanuri faimoase care își vor clădi regatele pentru a acumula cele mai multe puncte de victorie - dar în fiecare joc doar patru dintre cele șaisprezece cartonașe de scor vor fi folosite.

Datorită cartonașelor de scor fiecare joc va fi diferit,cea ce va duce la abordarea de noi strategii, iar să ai cât mai mulți bani va fi întodeauna folositor. Totuși administrarea banilor poate să fie complicată: În fiecare rundă toți jucătorii plasează două cartonașe teren în fața lor, și stabilesc prețul de vânzare a acestora. Stabilirea unui preț mare este grozavă atâta timp cât cineva plătește prețul,dar dacă nici unul dintre jucători nu platește, atunci jucătorul va trebui să plătească el prețul stabilit.

Doar căpetenia care își va dezvolta mai bine teritoriile stăpânite de clanul său și va fi mai iscusită în arta negoțului va deveni regele insulei! Totuși, data viitoare totul va fi diferit, așa că joacă din nou și ia-ți revanșa!

Premii si nominlaizari:
2015 Golden Geek Best Family Board Game Nominee
2015 Golden Geek Best Strategy Board Game Nominee
2015 Golden Geek Board Game of the Year Nominee
2015 Jocul Anului în România Beginners Finalist
2015 Meeples' Choice Nominee
2016 International Gamers Award - General Strategy: Multi-player Nominee
2016 Kennerspiel des Jahres Nominee
2016 Kennerspiel des Jahres Winner
2016 UK Games Expo Best Boardgame Winner


Comentarii curente: 4